045 - 527 35 75 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 13.30 uur) kantoor@maxprofit.nl

Meeùs

Posted On 17 okt 2013
By :
Comment: Off

Geachte relatie,

Wij wijzen u erop, dat Max Profit BV géén verzekeraar is, noch optreedt als tussenpersoon. Max Profit BV werkt samen met een aantal verzekeraars en / of tussenpersonen. Max Profit BV geeft alleen uw NAW-gegevens door aan de verzekeraar en / of tussenpersoon, danwel geeft u de naam van de maatschappij om zelf contact op te nemen, conform uw wens.

Hoogachtend,

P.L.J.J. Montie

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Wij staan voor beter wonen, werken en leven door goed financieel management. Wij nemen uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Onze werkwijze
Meeùs is een van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Bemiddeling is de manier om voor u het beste product uit de markt te verkrijgen. Een product dat precies past bij uw profiel en dat wordt aangeboden tegen de scherpste prijs. Wij kennen de markt als geen ander en hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars en geldverstrekkers. Zo kunnen wij onze belofte waarmaken. Als tussenpersoon komen wij op voor ùw belangen!

Nationaal en regionaal
Met 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten is Meeùs een grote landelijke speler. Tegelijkertijd hebben we overal in Nederland regionale ‘roots’. Onze mensen kennen de mensen uit hun regio. Ze weten als geen ander wat er speelt in de buurt. Zo krijgt onze service een persoonlijk karakter. Daar staan wij voor.

Meeùs Horeca & Recreatie
Meeùs is risicospecialist binnen veel doelgroepen, zoals Horeca & Recreatie. Onze specialisten helpen u graag met preventietips, maatregelen om uw risico’s te beheersen en verzekeringsadvies op maat.

Kijk voor meer informatie op meeus.com/horeca of mail naar horeca@meeus.com.