045 - 527 35 75 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 13.30 uur) kantoor@maxprofit.nl

Agis

Posted On 17 okt 2013
By :
Comment: Off

De wereld van zorg en zorgverzekeringen kent de laatste jaren heel veel veranderingen. Zo zijn er wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving. En we moeten steeds meer zorgkeuzes maken. Kosten stijgen steeds harder en geld speelt een steeds belangrijkere rol bij het nemen van beslissingen. Door deze veranderingen hebben mensen vaker het gevoel er alleen voor te staan.

Wie is Agis
Agis is een van de grote zorgverzekeraars in Nederland, en we willen ons onderscheiden als hulpvaardige verzekeraar. Dit doen we door verzekerden actief hulp te bieden bij zorgvragen.

Agis helpt iedereen om de weg te vinden in de zorg
Bij Agis zijn wij ervan overtuigd dat een helpende hand in deze wereld op zijn plek is. Goede zorg begint met goed luisteren naar onze klanten. Hierdoor weten we waar behoefte aan is en kunnen we hulp bieden wanneer het nodig is.

Waarom hulpvaardig?
De wens dat ingewikkelde zaken uit handen worden genomen wordt steeds groter. Of dat mensen hierbij geholpen worden. Want of je nu gezond bent of ziek, je wilt dat zorg om je heen goed geregeld is. Maar wat is goede zorg? Wat voor u goede zorg is kan voor een ander te duur of ver weg zijn.

Samenwerken voor de beste zorg
Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat iedereen altijd de beste zorg krijgt. Dit doen we samen met de huisarts en fysiotherapeut bij u om de hoek. En met veel andere zorgverleners. Op deze manier willen we samen de zorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk houden.