045 - 527 35 75 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 13.30 uur) kantoor@maxprofit.nl

ONVZ

Posted On 17 okt 2013
By :
Comment: Off

Identiteit ONVZ
Wij zijn de verzekeraar van zorg voor mensen die vrij en bewust keuzes maken. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

Missie ONVZ
Door onze unieke persoonlijke benadering en voortreffelijke dienstverlening zijn wij de beste.

Visie ONVZ
ONVZ is de verzekeraar van zorg. De klant staat centraal in alles wat wij doen en bieden. Vanaf het eerste contact verzekeren wij mensen van een persoonlijke en passende aanpak van de beste kwaliteit. Van hun behoefte om vrij en bewust keuzes te maken, begeleiden wij onze verzekerden op deskundige en betrokken wijze.

ONVZ volgt permanent de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Wij spelen hier pro-actief en vanuit onze eigen, unieke positie op in. Bovendien zijn we voortdurend bezig onze toch al voortreffelijke dienstverlening te verbeteren. Wij denken steeds in mogelijkheden en kansen. Wij kijken naar wat wél kan in plaats van naar wat niét kan. Vanuit onze kracht als verzekeraar van zorg stimuleren wij preventieve maatregelen maar richten wij ons ook op inkomens- en verzuimverzekeringen. Samen met onze deskundige verzekerings-adviseurs leveren wij topkwaliteit voor zowel individuen als organisaties.

Ons doel als organisatie zonder winstoogmerk is mensen zo lang mogelijk gezond houden en hen optimaal begeleiden naar de juiste zorg. De klant ervaart in de praktijk voortdurend onze voortreffelijke dienstverlening, deskundigheid en menselijke maat. Steeds weer nemen wij verantwoordelijkheid voor onze klanten en streven wij er naar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Hierbij staat de klant altijd centraal. Onze communicatie is open en transparant.

Wij zijn ons er altijd van bewust dat alleen onze mensen het verschil maken. Daarom koesteren wij hun talenten en zorgen wij ervoor dat zij zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn hierin leidend. Alleen dan ziet de markt ons als de belangenbehartiger bij het verzekeren van het kostbaarste bezit. ONVZ beschermt dit kostbare bezit. Zorgen voor de gezondheid van mensen zit ons immers in ons DNA.

Kernwaarden
Binnen ONVZ werken wij vanuit een aantal kernwaarden.
De kernwaarden van waaruit wij werken zijn:

  • klant centraal
  • ideeën en initiatieven stimuleren
  • eigen verantwoordelijkheid
  • open en transparant
  • voortdurende ontwikkeling

Zorg verzekeren is ons vak
ONVZ is een landelijk opererende, middelgrote zorgverzekeraar die uitsluitend ziektekosten verzekert. Dat doen we met veel enthousiasme en kennis van zaken. En in een intensieve samenwerking met anderen.

Door degelijk werk van zorginkooporganisatie Multizorg VRZ, een goede relatie met zorgverleners en een stabiel financiële positie die onze zelfstandigheid waarborgt. En heel belangrijk: in samenwerking met professionele verzekeringsadviseurs. Want bij een goed product hoort een goed advies.

Hart voor mensen
ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Wij schrijven dus niet voor naar welke arts of andere zorgverlener iemand moet gaan. Dit in tegenstelling tot naturaverzekeraars. Ook op het gebied van medicijnen geven wij optimale vrijheid.

Van particulieren tot ZZP-ers en multinationals
Wij bieden zorgverzekeringen voor individuele en collectieve klanten. Werkgevers, koepels en branches kunnen bij ONVZ een collectieve zorgverzekering afsluiten. Zij kunnen bij ons ook terecht voor een pakket op maat, met aandacht voor zorg, verzuim, preventie, reïntegratie en inkomen.

Topkwaliteit
Kwaliteit staat bij ONVZ voorop. Topkwaliteit. In alles wat we doen en bieden. Van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Face-to-face, aan de telefoon, via het internet en in onze brieven. Kundig, doordacht en integer.

Met het hart
En vooral: uit het hart. Kwaliteit door bezieling. Steeds op zoek naar het optimale. Naar wat goed voelt. Om zo bij te dragen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van al onze leden.