045 - 527 35 75 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 13.30 uur) kantoor@maxprofit.nl

Milieu Service Nederland

Posted On 03 jun 2013
By :
Comment: Off

Milieu Service Nederland b.v. is opgericht in 1986, in een tijd waarin het scheiden van afvalstromen langzaam in opmars kwam. Papier en karton werden meer en meer apart ingezameld van het bedrijfsafval, zodat het recyclingproces eenvoudiger en efficiënter werd. Ook produceerden bedrijven door onder andere toenemend computergebruik steeds meer vertrouwelijke documenten, die op een veilige manier dienden te worden vernietigd.

Mede door de steeds strenger wordende milieuvoorschriften heeft het scheiden van afvalstromen de laatste twintig jaar een grote vlucht genomen. Milieu Service Nederland b.v. heeft haar activiteiten daarom flink weten uit te breiden. De verandering van eigenaar, in juli 2000, heeft hier flink aan bijgedragen. Sindsdien is het aantal medewerkers sterk gegroeid en is Milieu Service Nederland b.v. uitgegroeid tot een bekende landelijke speler in de afvalbranche.

Lag de nadruk van de dienstverlening voorheen op de vernietiging van vertrouwelijke documenten, tegenwoordig is Milieu Service Nederland b.v. een allrounder in haar branche. Bedrijfsafval, papier en karton, glas, plastic, chemisch afval, bouw- en sloopafval; er is geen afvalstroom waar wij niet bekend mee zijn. Om alle afvalstromen efficiënt en volledig naar wens van onze klant in te zamelen, hebben wij het grootste assortiment aan afvalcontainers van Nederland. Rolcontainers (ook wel kliko’s genoemd) in alle maten (120 tot en met 5000 liter), afzetcontainers (3 m³ tot 40 m³), perscontainers (7 m³ tot 34 m³) en de door ons in 2002 geïntroduceerde unieke Miniperscontainer. Een 3 m³ perscontainer die nauwelijks vloeroppervlak inneemt en toch 27 m³ kantoorafval kan wegpersen. De Miniperscontainer wordt vervoerd met een speciaal voor ons ontwikkeld minipersbusje, waardoor het mogelijk is hem ook te plaatsen in minder hoge ruimtes als een parkeergarage.

In 2003 nam Milieu Service Nederland b.v. haar eerste vrachtwagen in gebruik voor papiervernietiging bij de klantvoor de deur. Dit concept is verbeterd en vernieuwd in 2010 met de komst van een heel nieuw concept op het gebied van mobiele papiervernietiging: MobielZeker! Met de introductie van dit nieuwe product zijn de drie pijlers van Milieu Service Nederland b.v. compleet: Afval inzamelen, Miniperscontainer en Mobiel papier vernietigen.

Al met al streeft Milieu Service Nederland b.v. ernaar met de laagste tarieven, het grootste assortiment afvalcontainers en door milieubewust te handelen de allerbeste afvalinzamelaar van Nederland te zijn!